Process4People-Tech

Business / Infra

Business/Infrastructuur consultancy

Belang van infrastructuur

Bij het inzetten van SharePoint als businessoplossing is het van groot belang dat het goed presteert op het gebied van responsiveness en snelheid. Niets is zo vervelend als een traag systeem. Daarbij is het erg belang dat de beveiliging van de data goed is geregeld. Gezien de brede beschikbaarheid tot het platform is een goede toegang van groot belang. Aangezien SharePoint met een scala aan andere systemen en platformen kan worden geconnecteerd, is beveiliging en robuustheid een belangrijk aandachtspunt. Al deze zaken komen bij een infrastructuurontwerp naar voren en komen uiteindelijk de gebruikersadoptie ten goede.

Bovendien is het van belang dat binnen SharePoint de juiste beveiliging, back-up en performance beschikbaar is om optimaal te kunnen renderen. Het inrichten van een SharePoint Farm, al dan niet in combinatie met een Cloud-oplossing in hybride vorm, is dan ook geen sinecure. Hier moet goed over worden nagedacht.

Optimalisatie

Optimalisatie van frontend-, SQL-, workload- en applicatieservers is een van de diensten waar Process4People veel expertise heeft. Als je een platform hebt dat niet lekker draait of wanneer je juist wilt beginnen of uitbreiden, Process4People kan je helpen.

Cloud

Ook wanneer je de gang naar de Cloud wilt gaan maken, zijn de specialisten van Process4People van toegevoegde waarde. Wij kunnen je wijzen op de aandachtspunten en helpen met een goed plan van aanpak.

Business/Infrastructuur consultancy

Eventueel kunnen wij ook de volledige coördinatie en projectleiding van een dergelijk project voor je verzorgen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page